Pescuit la Gyopárosfürdő


Lacul de sud din sistemul de lacuri Gyopáros: pescuitul este permis de la dimineata pana seara, in afara zilei Sambata si zilelor de sarbatoare.Lacul  s-a format in gropile excavate ale unei foste exploatari de nisip, devenind un loc de pescuit popular, vizitat des atat de pescari locali cat si de cei din imprejurimi.

 Amenajarea lacului si administrarea lacului este efectuata de societatea locala de pescuit  Kinizsi Horgász Egyesület.Pe malul lacului se gaseste cladirea societatii destinata pentru diferite evenimente si pentru personalul de paza.Tot aici puteti obtine informatii despre conditiile de pescuit si cumpara bilete

Speciile de pesti care pot fi capturate sunt urmatoarele: crap, stiuca, peste pisica, amur, biban, rosioara, etc. (Adresa: Orosháza, Str. Szentesi

O alta posibilitate este pescuitul in lacul care s-a format in gropile exploatarii efectuate de fosta fabrica de caramida .

Pescarii  pot cumpara bilete de zi la bufet, pe malul lacului. Apa este bogata in pesti mari. Totodata lacul este ideal pentru pescuit sportiv. La bufet puteti cumpara diferite racoritoare si articole de pescuit.
Copii au de loc de joaca amenajat, iar adultii se pot delecta cu posibilitatea de a gati la cuptor cu foc de lemne. (Adresa: Gyopárosi ugarok 6)

Un loc ideal de cazare cu coridor din hotel spre strand

Hotel si Restaurant

Fir intins!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s